Pannenkoekenboerderij de Ponthoeve


De Ponthoeve is een unieke Pannenkoekenboerderij op een prachtig eiland in de rivier de Lek. Vanuit het restaurant heeft u een panorama uitzicht over de rivier, en uiterwaarden van Vianen en Nieuwegein. Onder het genot van een heerlijke pannenkoek kunt u genieten van dit schitterende uitzicht. Verder heeft u de mogelijkheid een kijkje te nemen in de zichtstal waar de kalfjes en koeien komen te lopen. In het voorjaar kunt u plaats nemen op een van onze dakterrassen. Onze terrassen bieden u een prachtig uitzicht waarbij u pannenkoeken nog beter zullen gaan smaken. De Ponthoeve is meer dan alleen uit eten. De Ponthoeve is een eilandse beleving. Bent u benieuwd geworden? Wij verwelkomen u graag in ons restaurant!!

Reserveren:

Lekker komen uit eten bij de Ponthoeve? U kunt reserveren via Email: info@ponthoeve.nl . Reserveringen via de mail willen we graag minimaal 24 uur van te voren binnen hebben, en zijn definitief wanneer wij u een bevestiging hebben gegeven.

U kunt ook telefonisch een reservering doen. Wij staan u graag te woord vanaf woensdag t/m zondag tussen 12:00 uur en 20:00. Let op, Op andere dagen (maandag en dinsdag) zijn wij niet of verminderd telefonisch bereikbaar. Telefoonnummer: 0347-371627

  • De keuken is open tot 20:00 uur, het restaurant zelf tot 21:15 uur.
  • Het restaurant is ouderen- en gehandicaptenproof. Wij beschikken over een lift waardoor u bijvoorbeeld ook met een rolstoel naar de 1e verdieping kunt.
  • Voor de kleinste kinderen hebben wij ook een speciale kinderhoek. Hier kunnen zij lekker spelen. Voor oudere kinderen staat er een tafelvoetbalspel en sjoelbak.
  • Wij laten geen honden of andere huisdieren toe in het restaurant i.v.m. de kinderen en onze eigen dieren. Dank voor uw begrip!

Gewijzigde openingstijden

De Ponthoeve is met de kerstperiode gesloten. (18 december t/m 2 januari)

Woensdag 3 januari 2018 gaan wij weer open!!

Folderkast

Heeft u al een kijkje in onze folderkast genomen?

Pannenkoeken

Heerlijk een pannenkoekje komen eten aan het water.

Proef de herfst

Het is hersft. Deze maanden hebben wij Texels Bockbier!

 
 
Over de Ponthoeve

De nieuwste ontwikkelingen over de Ponthoeve.

Lees meer »
Deel onze website met je vrienden.
Deel |
Routebeschrijving

Hoe kan ik de Ponthoeve het beste bereiken?

Lees meer »
Contact

Telefoon: 0347-371627
Email: info@ponthoeve.nl