Selecteer een pagina

Welkom bij

Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve

De Ponthoeve is een unieke Pannenkoekenboerderij gelegen in uiterwaarden bij de lek in Vianen. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht over de lek, de landerijen van Vianen en de stal waar onze koeien staan. Dit zorgt voor een uitzonderlijke ervaring in ons restaurant.

Ondertussen op onze pannenkoekenboerderij

Texels Speciaalbier

Deze maand zal er een nieuwe vuurtoren biertap worden geïnstalleerd. Dit zal inhouden dat we twee speciaalbieren op de tap krijgen. De Heineken houden we uiteraard standaard op de tap.

Vergaderen

Zoek jij een bijzondere vergaderruimte voor jouw bedrijf? Informeer bij ons voor een geschikte vergaderzaal met faciliteiten. We maken graag een offerte op maat.

Coronavirus

De Ponthoeve is op dit moment op last van de overheid gesloten om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij wensen iedereen veel sterkte komende tijd.

Restaurant

Het restaurant biedt plaats voor 140 gasten waar u kunt genieten van een heerlijke pannenkoek met een drankje. Vanuit het restaurant heeft u een schitterend uitzicht over de rivier de lek, de uiterwaarden van Vianen , ofwel de kalfjes in de stal. In het voorjaar kunt u plaatsnemen op onze terrassen, en kunt u uitkijken op de voorbij varende boten. De Ponthoeve is een rolstoelvriendelijk restaurant. U kunt van de lift gebruik maken. Met uitzondering van blindengeleiden honden, laten wij geen huisdieren in ons restaurant toe. Dank voor uw begrip.

ONZE KEUKEN

Diner

Wij bakken heerlijke zoete en hartige pannenkoeken op ambachtelijke wijze. Behalve klassiekers zoals de spek pannenkoek of een appel-kaneel, hebben wij ook heerlijke specialiteiten. Verder kunt u bij ons ook kiezen uit salades, kipsaté of een grote hamburgerschotel.  

Menukaart Ponthoeve

Lunch

Bij de Ponthoeve kunt u ook lekker lunchen. Naast de soep van de dag hebben we diverse broodgerechten waar u overdag heerlijk van kan genieten.

Koffie met iets lekkers

Even lekker zitten na een sportieve wandeling of een lange fietstocht? Neem dan plaats op ons dakterras, en laat u verwennen met een kopje koffie en huisgemaakte appeltaart.

Tip:  Wij serveren ook glutenvrije en lactosevrij pannenkoeken.

LEUKE DINGEN DOEN

Voor de kids

We hebben binnen een tafelvoetbal en bij lekker weer kan er buiten gevoetbald worden. Maar natuurlijk mogen de kalfjes in onze stal ook gevoerd worden.

Voor de allerkleinsten hebben wij een kinderspeelhoek waar zij zich kunnen uitleven.
personen

ZAKELIJK

Vergaderen, workshop of gewoon een uitje?

Bij de Ponthoeve heeft u de mogelijkheid om te komen vergaderen met uw bedrijf of vereniging. Wij bieden vergaderarrangementen aan tot +/- 25 personen. De vergaderzaal beschikt over een flipover en een beamer met scherm. 

Wanneer u interesse heeft kunnen wij een offerte op maat maken.

boek direct een tafel

Reserveer direct via
0347-371627

Even geen tijd of zin om te bellen? 

Reserveren via dit formulier kan ook.
De reservering is pas geldig als u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Reserveringen op de korte termijn (binnen 5 uur van te voren), vragen wij u om wel even te bellen. Let op! Maandag en Dindag gesloten. 

Volg ons

Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwe pannenkoeken, speciale menu’s en acties.

Onze locatie

Vanuit Vianen komt u via de Voorstraat of De Lekdijk in de Buitenstad. Als u die af rijdt komt u vanzelf uit bij ons restaurant. Vanuit Nieuwegein zijn wij met het voet- en fietsveer De Vrevia te bereiken.